ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ
 
     

Η Η’ Ένωση αναθέτει στο Α.Κ.Α. Μαραθώνα, Σλίμαν 31, παραλία Μαραθώνα, 2294-055481, το:  
1οπρωτάθλημα Διπλού για Αγόρια – Κορίτσια  Κατηγορίες U12, U14 και U16-18
Έναρξη αγώνων: Παρασκευή1η Απριλίου 2011(μετά τις 15:00)
Λήξη (με δυνατότητα παράτασης) : Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:Μέχρι Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, με e-mail στο henositennis@yahoo.gr
Οι σύλλογοι δηλώνουν ζευγάρι. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα ζευγάρια, που το ένα τουλάχιστον από τα δύο παιδιά ανήκει στην δύναμη της Η’ Ένωσης. Αν κάποιο ζευγάρι αποτελείται από αθλητές διαφορετικών συλλόγων, αρκεί να δηλωθεί από τον ένα μόνο σύλλογο. Αν κάποιος είναι αθλητής άλλης Ένωσης, πρέπει να δηλωθεί από τον σύλλογο της Ένωσης μας.
Στην δήλωση πρέπει να αναφέρεται ο σύλλογος, η ημερομηνία γέννησης και ο Αριθμός Μητρώου της ΕΦΟΑ κάθε αθλητή. Αν πρόκειται για αθλητή που ανήκει σε άλλη Ένωση (πχ ΙΑ’, Θ’, κτλ.), πρέπει επιπλέον να συμπληρώνει τους βαθμούς, που έχει ο αθλητής στην Ένωση του.
Αν δεν λάβουν απάντηση στο e-mail τους με αντίστοιχο δικό μας, να επιβεβαιώνουν στο τηλ. 2108975423, 2107563170,  με την κα Μέλπω Μακρομάλλη  ότι το e-mail με την συμμετοχή παρελήφθη από την Γραμματεία της Ένωσης.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τουλάχιστον 8 ζευγάρια ανά κατηγορία, δεν θα διεξάγεται το πρωτάθλημα.

Απόσυρση:
Μέχρι την Τρίτη 29/3/2011 και ώρα 12:00 με e-mail στην ίδια διεύθυνση

ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ : Η κλήρωση και το πρόγραμμα, θα γίνει από τον Επιδιαιτητή στα γήπεδα του οργανωτή ομίλου. Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι αγώνες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ : Η ενημέρωση των αθλητών, για την ώρα και την ημέρα της κλήρωσης κάθε κατηγορίας, θα γίνεται στο τηλέφωνο της Η΄ Ένωσης (2107563170), από την Πέμπτη 31/3/2011 και ώρες 10:00-15:00 και από την ιστοσελίδα της Ένωσης


Υπεύθυνος αγώνων:  κος Σταύρος Παναγόπουλος (2294 055481)
Επιδιαιτητής αγώνων: Θα ανακοινωθεί
 Ιατρική Κάλυψη: Θα ανακοινωθεί
Γήπεδα : 8 quick (εφεδρικά 2 χωμάτινα)


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ :
αθλητική ταυτότητα, κάρτα αθλητή, θεωρημένο δελτίο αθλητή Ε.Φ.Ο.Α εντός του έτους από ιατρό, τήρηση κώδικα συμπεριφοράς και του κανονισμού του αθλήματος.

Παράβολο συμμετοχής 10 ευρώ ανά αθλητή (από τα οποία τα 2 ευρώ θα αποδοθούν στην Ένωση)


ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ :

Οι αγώνες θα παίζονται σε 1 σετ, 6-6 (tie brake 7 πόντων), χωρίς πλεονέκτημα (no ad score).
Οι αθλητές θα χωριστούν σε ομίλους των 4 ζευγαριών, όπου θα παίξουν όλοι με όλους (round Robin). Αν υπάρξει ανάγκη, μπορεί να υπάρξουν και όμιλοι με 3 ή 5 ζευγάρια. Οι νικητές των ομίλων θα αγωνιστούν μεταξύ τους, για την ανάδειξη της καλύτερης ομάδας. Αν το πλήθος των ομίλων δεν είναι πολλαπλάσιο του 2 (2, 4, 8, κτλ.), θα προκρίνονται και οι απαραίτητοι καλύτεροι «δεύτεροι». Κριτήριο για τις ισοβαθμίες είναι ότι ισχύει και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.
Γενικά, κάθε ζευγάρι θα δώσει τρεις τουλάχιστον αγώνες.

Η επιλογή των θέσεων επί κεφαλής για την κατάρτιση των ομίλων κάθε κατηγορίας, θα γίνεται με το άθροισμα των βαθμών της Ενωσιακής βαθμολογίας του κάθε αθλητή

Επιτόπου αναπληρωματικοί (alternative on site)
Δικαίωμα alternate on site έχουν όλοι οι αθλητές που δεν έχουν δηλωθεί στο τουρνουά. Πρέπει να βρίσκονται για να δηλωθούν στην Γραμματεία των αγώνων, μισή ώρα πριν την έναρξη της κατηγορίας τους. 
Οι όροι Αθλητής, Επιδιαιτητής, κτλ. συμπεριλαμβάνουν και Αθλήτρια, Επιδιαιτήτρια, κτλ.

Στα U12 επιτρέπεται να παίξουν παιδιά από το έτος που γίνονται 10 χρονών και έχουν ζήσει τα 10α γενέθλια τους (πριν την έναρξη του τουρνουά), μέχρι το έτος που ο αθλητής γίνεται 12 χρονών.
Οι κατηγορίες U16 και U18 σε αυτό το τουρνουά ενοποιούνται σε μία, ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές και οι δύο κατηγορίες.

    
 
© Aπο την Η ΕΝΩΣΗ (2007), Όλα τα δικαιώματα έχουν κατοχυρωθεί.
Σχεδιασμός γραφικών από Free Web Templates