ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΤΑΜΠΛΟ
ΑΓΩΝΩΝ
ΑΓΟΡΙΑ
ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Η  Η’ Ένωση αναθέτει στον Α.Κ.Α.ΜΑΡΑΘΩΝΑ (διευθ. γηπ. Παραλία Μαραθώνος τηλ. 2294055481)  το Μaster  Πρωτάθλημα για Αγόρια – Κορίτσια 12-14-16 ετών από  Παρασκευή( μετά της 15:00)  4 Δεκεμβρίου έως Κυριακή 6 Δεκεμβρίου  2009  και με δυνατότητα παράτασης των αγώνων.Με βάση την απόφαση για διεξαγωγή των αγώνων  Juniors και τον αγωνιστικόΣχεδιασμό 2009της Ένωσης , έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι 8 καλλίτεροι αθλητές  που  ανήκουν  στη δύναμη της Η’ Ένωσης και των οποίων οι σύλλογοι που ανήκουν είναι εγγεγραμμένοι στην Η’ Ένωση και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις  σ’ αυτήν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Στα γραφεία της Η’ Ένωσης στο Φαξ. 210 8975423 Δευτέρα μέχρι την 30 Νοεμβρίου 2009.
Απόσυρση:
Στα γραφεία της Η’ Ένωσης στο φαξ. 2108975423 μέχρι την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 12:00.


ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ :
Οι αγώνες είναι με σύστημα pool ( όλοι με όλους ) και δεν απαιτείται κλήρωση. Η έναρξη των αγώνων θα γίνεται , ο 1ος με τον 8ο , ο 2ος με τον 7ο , ο 3ος με τον 6ο , κ.τ.λ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ :Η ενημέρωση των αθλητών/τριών , για την ώρα και την ημέρα που αγωνίζονται θα γίνεται στο τηλέφωνο της Η’ Ένωσης 2108975423 από την Πέμπτη  3 Δεκεμβρίου  έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009 και ώρες 10:00-15:00 .


Υπεύθυνος αγώνων:
   Παναγόπουλος Στούρος (6957160608)
Επιδιαιτητής αγώνων:
Τερέζα Ταμπόση (6957160608)
Ιατρική Κάλυψη:
 Μεγρέμης Παναγιώτης
Eπιφάνεια Γήπεδων :
8 quick

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΩΝ :
αθλητική ταυτότητα, κάρτα αθλητή, θεωρημένο δελτίο αθλητή Ε.Φ.Ο.Α εντός του έτους από ιατρό, τήρηση κώδικα και διαιτησία εάν ζητηθεί.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ :
Η επιλογή των αθλητών – τριών γίνεται βάσει και του αγωνιστικού σχεδιασμού 2009 της Ένωσης .
O κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε μία μόνο ηλικιακή κατηγορία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 4 πρώτοι – τες με την καλλίτερη Πανελλαδική κατάταξη και οι υπόλοιπες 4 θέσεις για να συμπληρωθεί η 8άδα καταλαμβάνονται από τους 4 πρώτους της Ενωσιακής κατάταξης. Σε περίπτωση που απομένουν θέσεις επειδή κάποιος ή κάποια ( αθλητής – τρια) , έχουν καταταχθεί και στην πρώτη 4άδα της Ενωσιακής Κατάταξης , αλλά παράλληλα ανήκουν και στους 4 πρώτους της Ένωσης  στην Πανελλαδική κατάταξη οι εναπομείναντες θέσεις καταλαμβάνονται από τους επόμενους της Ενωσιακής κατάταξης έως την 10η θέση.
Σε κάθε κατηγορία θα υπάρχουν και αναπληρωματικοί που θα κληθούν εάν κάποιοι από τους 8 δεν δηλώσουν συμμετοχή.
Κενές θέσεις που πιθανόν να υπάρξουν λόγω μη εμφανίσεως αθλητού – τριας  την ώρα έναρξης των αγώνων της κατηγορίας του θα συμπληρωθούν από τους επί τόπου αναπληρωματικούς (alternate on site ).
Επί τόπου αναπληρωματικός ( alternate on site) μπορεί να  δηλώσει κάθε αθλητής – τρια που βρίσκεται στους πρώτους 10 της Ενωσιακής κατάταξης μετά και το 5ο Ενωσιακό. Όσοι έχουν καταταχθεί μετά την 10η θέση της Ενωσιακής κατάταξης δεν δύνανται  να συμμετέχουν στο master πρωτάθλημα ούτε ως αναπληρωματικοί.
Οι επί τόπου αναπληρωματικοί ( alternate on site ) για όλες τις κατηγορίες πρέπει να βρίσκονται και να δηλώσουν στην γραμματεία των αγώνων μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων της κατηγορίας τους.
Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν συμπληρωθούν 8 αθλητές οι αγώνες θα διεξάγονται μεταξύ των υπολοίπων με το ίδιο σύστημα.
Οι αγώνες είναι στα 2 νικηφόρα set των 6 games.
Κάθε αθλητής – τριά για κάθε νικηφόρο αγώνα παίρνει 1 βαθμό και ο ηττημένος 0.
Νικητής σε κάθε κατηγορία αναδεικνύεται αυτός που έχει τους περισσότερους βαθμούς και η κατάταξη γίνεται με βαθμολογική σειρά. Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται αυτός με την καλλίτερη διαφορά game και σε περίπτωση πάλι ισοβαθμίας γίνεται κλήρωση.
Αν κάποιος αθλητής – τρια μετά την έναρξη των αγώνων δεν συμμετέχει σε κάποιους αγώνες μηδενίζεται για τους συγκεκριμένους αγώνες που δεν συμμετέχει και παράλληλα του αφαιρείται  από 1 βαθμός για όσους αγώνες δεν συμμετείχε.

    
 
© Aπο την Η ΕΝΩΣΗ (2007), Όλα τα δικαιώματα έχουν κατοχυρωθεί.
Σχεδιασμός γραφικών από Free Web Templates