ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ου ΠΑΝΑΤΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR

  


Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση εξελίσσεται η πρώτη μέρα του 2ου ΠΑΝΑΤΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUNIOR που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Η΄ Ένωσης Αντισφαίρισης με την συνεργασία των όμορων Ενώσεων Θ΄ και ΙΑ΄, του Λεκανοπεδίου Αττικής, που ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 30 Απριλίου και θα διεξάγετε έως την Κυριακή 4 Μαΐου 2008 στο Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.).

Σαράντα Οκτώ (48) Όμιλοι Αντισφαίρισης που δραστηριοποιούνται στο Λεκανοπέδιο Αττικής δέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό αυτή την συνεχιζόμενη για δεύτερη χρονιά πρωτοβουλία των τριών (3) Αττικών Ενώσεων Αντισφαίρισης, ενώ οι συμμετοχές των Αθλητών και Αθλητριών έφθασαν στις πεντακόσιες εξήντα (544).

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δείχνει την ανάγκη που έχει ο κόσμος του Τένις στο Νομό Αττικής για την διενέργεια περισσότερων διοργανώσεων στη ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, ανάγκη που συνεχίζετε να εκφράζετε από όλους – αθλητές, προπονητές και γονείς- με το αγκάλιασμα αυτής της πρωτοπόρας Πρωτοβουλίας για την ιστορία της αντισφαίρισης στην πατρίδα μας. Μιας πρωτοβουλίας που ίσως ήρθε ο καιρός και η Ομοσπονδία του Τένις να αγκαλιάσει πιο ζεστά και να θεσμοθετήσει.

Σημειωτέων ότι αυτό το πράγματι κορυφαίο γεγονός, αποτελεί μια θαρραλέα και ριψοκίνδυνη προσπάθεια που οφείλεται στους Προέδρους και των τριών Ενώσεων, δεδομένου ότι το Τουρνουά είναι μη βαθμολογούμενο, χωρίς χρηματικά έπαθλα και σημαντικούς χορηγούς.

Τα Δ.Σ.

    
 
© Aπο την Η ΕΝΩΣΗ (2007), Όλα τα δικαιώματα έχουν κατοχυρωθεί.
Σχεδιασμός γραφικών από Free Web Templates