ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ Ο.Α. ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ   


         ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
                       ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1994
Ολύμπου 19, Βριλήσσια, Τ.Κ. 15235, Τηλ. & Fax: 210803514
Ταχυδρομική Διευθυνση: Αργυροκάστρου 4, 15235 Βριλήσσια                                                      
                     web site:tenns-vrilissia.gr


Προς: Δ.Σ  Ε.Φ.Ο.Α(Υπόψη: Εφ.Αγωνιστικού)
Κοιν: ΕΝΩΣΕΙΣ                                  

ΘΕΜΑ:ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  JUNIORS
Αξιότιμοι κύριοι

Αφορμή για την διαμαρτυρία μας, είναι η από 14/7/08 ανάρτηση στο site της Ε.Φ.Ο.Α Βαθμολογία των Juniors, μετά και την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Η από 14/7/08 βαθμολογία των αθλητών όλων των κατηγοριών (U12-U14-U16&U18) είναι ΛΑΘΟΣ, δεν συνάγει με τον Αγωνιστικό Σχεδιασμό (Α.Σ) του 2008 (site: Ε.Φ.Ο.Α-downloads-18/3/08) και δυστυχώς πάνω σε αυτό το λάθος έχει δομηθεί όλη η διαδικασία διεξαγωγής του 5ου Open junior  Ε.Φ.Ο.Α (Λιτόχωρο-Βέροια-Νάουσα).Κατά συνέπεια και οι Άμεσες Αποδοχές και η σύνθεση του ταμπλώ των Προκριματικών είναι, είτε ως μη γινόμενο, είτε συνιστούν έως και αλλοίωση αποτελέσματος.

Η συγκεκριμένη βαθμολογία έχει προκύψει από πρόσθεση 3 open juniors,το Πανελλήνιο και το καλύτερο ενωσιακό. Ο Α.Σ του 2008 (κεφ. 1&6 και σελίδες 11 και 23 αντίστοιχα ) ορίζουν σαφέστατα, ότι για τα  opens juniors η βαθμολογία είναι αθροιστική για 4 εξ αυτών . Είναι τουλάχιστον ασαφές, αν μετά το Πανελλήνιο, αυτό προστίθεται στα 4 opens και σαφέστατα αναφέρει, ότι το καλύτερο ενωσιακό υπολογίζεται μόνο πριν το Πανελλήνιο και στο τέλος του έτους για την Τελική βαθμολογία του έτους.  

Η από 14/7/08 λοιπόν βαθμολογία των αθλητών σε όλες τις κατηγορίες, περιέχοντας το Πανελλήνιο, 3 open και το καλύτερο ενωσιακό, είναι μία βαθμολογία που δεν προβλέπεται από κανένα κεφάλαιο  του Α.Σ και σίγουρα αποτελεί πρωτοτυπία ή ανακάλυψη. Προκαλεί αρχικά έκπληξη και στη συνέχεια πικρία, αναλογιζόμενοι,  πόσο σοβαρά εκλαμβάνεται ο κόπος τόσων αθλητών και τα έξοδα των οικογενειών τους.

Επειδή βαθύτατα πιστεύουμε ότι, όλοι μας ασχολούμαστε με κάτι που πολύ αγαπάμε: ΤΟ ΤΕΝΙΣ  και είναι κοινός μας στόχος: οι σαφείς κανόνες, ο σεβασμός στα θεσπισμένα, η ανάπτυξη και πολλά άλλα θετικά, που βοηθούν στη διάδοση του αλλά και στην παραμονή των αθλητών μας, στο χώρο για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα, παρακαλούμε θερμά ,να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, για την αποκατάσταση των λάθος δεδομένων ως προς το ορθό και σύννομο. 

 

Με εκτίμηση
Για το Δ Σ 

          Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          ΣΑΡΑΦΙΔΟΥ ΔΟΜΝΑ                              ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

    
 
Aπο την Η ΕΝΩΣΗ (2007), Όλα τα δικαιώματα έχουν κατοχυρωθεί.
Σχεδιασμός γραφικών από Free Web Templates